Badrumsrenovering Huddinge

När det kommer till kostnad för badrumsrenovering Huddinge så är vi alltid en prisvärd samarbetspartner inom renovering. Vi debiterar exempelvis inga resekostnader när vi utför renoveringar inom Huddinge. Brandt Service AB har lång och gedigen erfarenhet av renoveringsarbeten inom hela StorStockholm. Vi bistår gärna vår expertis när du behöver hjälp med din renovering.

Brandt Service är specialister på att renovera badrum i Huddinge

Våra medarbetare samt underentreprenörer (inom plattsättning enligt BKR, behöriga elektriker, VVS arbeten enligt säker vatten) är alltid lyhörda för dina önskemål. Dom har goda kunskaper av såväl totalentreprenad som badrumsrenovering i Huddinge.

kostnad badrumsrenovering Huddinge

Planeringen är grunden till ett bra slutresultat!

En badrumsrenovering kräver noggrann planering från många yrkesgrupper, detta eftersom en badrumsrenovering omfattar många viktiga arbetsmoment. Noggrann planering är viktig för oss så att renoveringen utförs smidigt utan onödiga väntetider. Därför ställer vi extra höga krav på just planeringen, så att alla detaljer ska stämma och att slutresultatet ska bli enligt dina önskemål!

Offert Badrumsrenovering i Huddinge

Kontakta oss redan idag, så berättar vi gärna mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig att renovera ditt badrum i Huddinge kostnadseffektivt.

Vi är alltid flexibla när vi utför din badrumsrenovering

Det är viktigt för oss att du snabbt kommer i kontakt med oss om du har frågor eller behöver feedback. Genom att hålla en tät kontakt, kan vi snabbt informera dig om vi upptäcker avvikelser under renoverings processen. Därför håller vi alltid en öppen dialog under hela renoveringen, så att vi snabbt kan justera eventuella komplikationer.

Vårat främsta mål är att du ska bli nöjd med ditt nya badrum

Vi hjälper dig med alla momenten från den viktiga planeringen till ett färdigt badrum. Varje renovering utför vi sedan med största personliga engagemang ,så att du blir nöjd med slutresultatet.

Brandt Service AB hjälper dig hela vägen, till färdigt badrum!

Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering när vi renoverar badrum i Huddinge. Dina önskemål är våra riktlinjer och målet är att du ska få det badrum som du länge drömt om. Därför kontrollerar vi också alla förutsättningar extra noggrant innan vi påbörjar arbetet med din badrums renovering.

Kostnad för badrumsrenovering i Huddinge

För att vi ska kunna ge kostnad på din badrumsrenovering i Huddinge. Måste vi först veta vilka arbetsinsatser renoveringen kräver utav oss.

Vi utför därför alltid en kostnadsfri genomgång av ditt badrum, där vi tittar på befintliga installationer. Då ser vi även vilka förutsättningar ditt badrum har.

Under mötet går vi noggrant igenom dina renoveringsplaner och tittar på hur vi ska kunna bygga ditt nya badrum på bästa sätt, enligt dina önskemål.

Kostnadseffektiv badrumsrenovering i Huddinge

Vi utgår självklart från att din badrumsrenovering blir så kostnadseffektiv som möjligt och att du samtidigt blir nöjd med slutresultatet. Efter mötet skickar vi en tydlig offert till dig, med fast kostnad för badrumsrenovering Huddinge.

Hur fungerar ROT-avdraget år 2022 vid badrumsrenovering?

När du anlitar oss till att renovera ditt badrum, blir totalkostnaden mer fördelaktig tack vare ROT-avdraget. För närvarande (år 2022) ligger ROT avdraget på 30% av arbetskostnaden, dock max 50 000 kr per ägare och år. När du anlitar oss så har du alltid rätt till ROT-avdrag enligt skatteverkets regler! Besök gärna Skatteverkets hemsida för mer information om ROT avdraget 2022.

Kontakta oss för en kostnadsfri genomgång av ditt badrum redan idag!

Vill du renovera andra delar av bostaden i nära anslutning till din badrumsrenovering? Så tittar vi gärna även på detta under offertbesöket. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor gällande dina specifika renoveringsbehov.

Läs gärna mer om våra andra hantverkartjänster (köksrenovering, målningsarbeten, golvläggning, golvslipning, el-installationer och VVS arbeten) på Brandt Service ABs hemsida

Boka in ett kostnadsfritt offert besök, genom att ringa oss på Tel: 076 70 90 433